Poročilo o turnirju na mivki v okviru Hmeljarskega praznika
Date

avgust 12, 2017

Category

Tekme člani

Braslovče, 12-08-2017
Tradicionalni turnir v Braslovčah v okviru hmeljarskega praznika poteka že vrsto let in vsako leto je igralska zasedba močnejša. V prijetnem ambientu na peščenih igriščih ob Partizanu Braslovče se je letos zbralo 14 moških dvojic, ki so se od zgodnjega popoldneva pa do polnoči pod reflektorji merile za najvišja mesta. Vseh 26 tekem se je odigralo na dva dobljena niza do 21, ob morebitnem izenačenju se je tretji niz igral do 15 na razliko. Ob sproščenem in prijateljskem vzdušju ob igrišču pa na dveh igriščih ni manjkalo borbenosti, atraktivnih potez in dobre odbojke. Gledalci so se ob spremljanju dvobojev lahko odžejali in okrepčali v Sport Cafe Partizan Braslovče.
Od letos naprej bomo na tem tradicionalnem turnirju ob Dnevu hmeljarjev imeli največji prehodni pokal v Savinjski dolini, ki ga je sponzoriral Sport Cafe Partizan Braslovče. Prva bosta kot zmagovalca na pokal vpisana Rok Menih in Denis Robida, ki sta bila v finalu po treh nizih boljša od Jerneja Vrhunca in Iana Samoicrainia. Za tretje mesto sta Jakob Rojnik in Rok Volovlek prav tako po treh nizih premagala Andraža Šoštariča in Matica Terška. Vsi omenjeni so dobili pokale za mesta in lepe praktične nagrade. Podeljeni sta bili tudi nagrada za najbolj borbenega igralca, ki si jo je priigral Andraž Šoštarič in nagrada za najmlajšega igralca, ki je šla v roke Hočanu Jonatanu Jezerniku.
Športno društvo Braslovče se iskreno zahvaljuje vsem sponzorjem, ki so nam priskočili na pomoč z lepimi nagradami in drugimi storitvami, da smo lahko uspešno organizirali turnir:
Turistično društvo Braslovče
Sport Cafe Partizan Braslovce
Epros
Cestnik Volley
Gostilna picerija Parižlje
Kronoterm
TOPCAR
Gostilna in picerija Ferlič
Limaks
Strešni sistemi Zbičajnik
Avtovleka Muhovic
Za koordinacijo dejavnosti v zvezi s turnirjem je letos z odliko poskrbel Martin Marovt.
VSEM IGRALCEM, GLEDALCEM, SPONZORJEM IN DRUGIM UDELEŽENCEM PA KLIČEMO NASVIDENJE V NASLEDNJEM LETU.
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo
okbraslo